Mijn keuken
Bakjesvoer
is vaak een eenpansgerecht en zeer geschikt voor op schoot. Niet alleen
handig voor de snelle hap, maar ook voor smakelijke combinaties. Laat
je inspireren door andermans keuken en ontdek verrassende ideeën.
Mijn recepten
Mijn recepten zijn zelf verzonnen, maar ook vaak geïnspireerd door anderen. Ik neem mijn recepten nooit zo serieus. De hoeveelheden pak ik op de gok en ik houd ervan te variëren met eerdere recepten. Zie ze daarom ook als een inspiratiebron of als hint. Maar ik garandeer je: de gerechten zoals ze uitgeschreven staan zijn zeker ook de moeite waard.
De
recepten zijn over het algemeen op basis van een gerecht voor twee personen. Tenzij anders vermeld.
Ingrediënten
Ik ben niet vegetarisch, maar gebruik graag vleesvervangers of vleesvervangende ingrediënten. Daarnaast maak ik veel gebruik van sojaprodukten. In de recepten gebruik ik vaak quornstukjes in plaats van kip en sojaroom en -melk in plaats van kookroom en gewone melk. In bijna alle gevallen zijn de vleesvervangers door vlees of vis te vervangen. De sojaprodukten zijn altijd optioneel.
Als je een ingrediënt onverhoopt niet in huis hebt, is het een uitgelezen gelegenheid om het recept eens met iets anders klaar te maken. Variatiemogelijkheden genoeg!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.