200 gr (vegetarische) kipstukjes
200 gr risotto
1/2 l (vegetarische) bouillon
1 el honing
1 el Franse mosterd
1/2 komkommer
evt. 50 gr cashewnoten
evt. 50 gr kappertjes
knoflook
ui
oregano
tijm
peper
Snipper en fruit de knoflook en ui in olijfolie. Doe de rijst erbij en laat deze glazig worden onder voortdurend roeren. Bak de kipstukjes mee. Schenk de bouillon er in kleine hoeveelheden bij, zodat de rijst deze langzaam op kan nemen. Zie ook de bereidingswijze op de verpakking van de risotto. Roer de kruiden met de honing en de mosterd door de rijst. Snijd ondertussen de komkommer in schijfjes en in kwartje en roer deze door het rijstmengsel. Voeg er eventueel en naar smaak cashewnoten en kappertjes aan toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.