Kook de pasta, bijvoorbeeld fusilli, gaar en laat afkoelen. Voeg 150 gr klein gesneden gerookte zalmfilet en 100 gr zachte geitenkaas toe. Verder kan er naar smaak toegevoegd worden: kleine tomaatjes, olijven, ingelegde knoflookteentjes, een halve komkommer in blokjes gesneden, een halve ijsbergsla, en/of avocado. Roer alles goed door elkaar en serveer koud.
donderdag 22 mei 2014
Pastasalade met gerookte zalm, geitenkaas en yoghurt-mosterddressing
De basis voor deze salade is uiteraard de pasta, maar zeker zo belangrijk is de yoghurt-mosterddressing. Voor deze saus roer je 150 ml yoghurt, 2 el mosterd, 1 el oregano, 2 el (kruiden)olijfolie, 1 el gembersaus en 1 el balsamico azijn door elkaar. Voeg eventueel 1 el sojasaus toe.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.