donderdag 22 mei 2014

Pastasalade met gerookte zalm, geitenkaas en yoghurt-mosterddressing

De basis voor deze salade is uiteraard de pasta, maar zeker zo belangrijk is de yoghurt-mosterddressing. Voor deze saus roer je 150 ml yoghurt, 2 el mosterd, 1 el oregano, 2 el (kruiden)olijfolie, 1 el gembersaus en 1 el balsamico azijn door elkaar. Voeg eventueel 1 el sojasaus toe.


Kook de pasta, bijvoorbeeld fusilli, gaar en laat afkoelen. Voeg 150 gr klein gesneden gerookte zalmfilet en 100 gr zachte geitenkaas toe. Verder kan er naar smaak toegevoegd worden: kleine tomaatjes, olijven, ingelegde knoflookteentjes, een halve komkommer in blokjes gesneden, een halve ijsbergsla, en/of avocado. Roer alles goed door elkaar en serveer koud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso