donderdag 14 augustus 2014
Paprika-gehaktschotel
Een simpele ovenschotel met maar een paar ingrediënten. Bak 200 gr gehakt rul en kruid met peper en zout. Je kunt ook tofugehakt gebruiken, dat hoeft niet eerst gegaard te worden. Snijd enkele paprika's in lange stukken. Kleine paprika's (10) kunnen door de helft, grotere paprika's (vier) in vieren. Smeer op elk stuk een ruime hoeveelheid geitenkaas, in totaal zo'n 100 gr. Beleg de bodem van de ovenschaal met de paprikastukken. en enkele halve kerstomaatjes. Strooi er rijkelijk fijngesneden, verse rozemarijn overheen. Strooi het gehakt eroverheen en dek af met een dikke laag puree. Eventueel bestrooien met geraspte kaas. Zet de schotel 30 minuten in de oven op 200 graden.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.