donderdag 9 oktober 2014
Spinaziesoep met zalm
Snijd en fruit 1 rode ui en 3 teentjes knoflook. Voeg 1 el bloem toe en 800 gr gewassen spinazie. Laat de spinazie al roerend slinken. Voeg een halve liter visbouillon en een halve liter melk toe. Laat 20 minuten zachtjes koken. Pureer de soep. Snijd 200 gr Danish Blue in kleine stukjes. Roer 100 ml crème fraîche, 100 ml mascarpone en de Danish Blue door de soep. Snijd 200 gr zalmfilet in stukken en bak deze kort aan in 2 el sojasaus. Roer de zalm door de soep en serveer met pijnboompitten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.