De klassieke Zweedse "kladdkaka" heeft een krokante buitenkant en een zachte binnenkant. De taart gaat maar een kwartiertje in de oven en blijft laag. Het heeft wat weg van hemelse modder, maar door het meel is het wat steviger en krokanter.
vrijdag 7 november 2014
Chocolademoddertaart
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.