1 kleine rode ui
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
300 gr linzen, mais, doperwten
100 gr bulgur
450 gr pompoenstukjes
150 gr feta
25 gr zwarte olijven
50 gr kerstomaatjes
koriander
komijn
gember
zout/peper
Bereid de linzen. Maak de bulgur klaar volgens de verpakking. Snijd en fruit de ui en knoflook in een wokpan. Roer de pompoenblokjes en de linzenmix erdoor. Snijd de olijven en de tomaatjes doormidden en de feta in kleine blokjes. Roer dit samen met de bulgur op laag vuur door de pompoen en linzen. Kruid met koriander, gember en zout/peper. Warm het geheel goed door alvorens het te serveren.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.