Food for thought
donderdag 22 juni 2017
Surimisalade
200 gr surimisticks
200 ml crème fraîche
2 el mayonaise
6 cocktail of kleine augurkjes
10 kleine zilveruitjes
peper
Snijd of hak alles in zeer fijne stukjes en meng dit door de crème fraîche en mayonaise. Breng op smaak met peper. Lekker op brood of op een wrap.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Bonenschotel met espresso
Pannetje veldertjes
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
Zweedse zalmtaart
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
Hartige taart met bleekselderij en blauwe kaas
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.