Maak een pesto van 25 gr verse basilicum, 50 gr pijnboompitten en 50 gr geraspte (pecorino) kaas. Bestrijk een zalmmoot van 400 gr rijkelijk met de pesto. Houd 1 el pesto achter. Snijd twee tenen knoflook in dunne plakjes en steek de schijfjes tussen de pesto op de zalm. Leg de zalm in een ovenschaal met een laagje olie. Kruis 6 zoete tomaten een klein beetje in en leg ze bij de zalm. Bak de zalm 15-20 minuten op 200 graden.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.