maandag 27 augustus 2012

Blauwe tortillas

Tortilla's worden in vele soorten en maten verkocht en met verschillende namen. Het zijn meestal platte deegbroden die uitgerold zijn tot cirkels. Meestal neem ik het niet zo nauw met mijn ingrediënten en daarom zou ik ze ook niet al te serieus volgen. Als je liever wraps hebt of zelfs tunnbröd (Ikea), dan moet je dat vooral kiezen. Hetzelfde geldt voor de kaas. Blauwe kaas bij voorkeur, maar daar verschillen de smaken sterk.

Gelukkig geeft de rucola een beetje kleur aan het eten en de foto

Snijd een half bakje champignons en bak deze even in een pan. Verkruimel 120 gram blauwe kaas ('Blue d'Auvergne') en roer deze door 250 gram kwark. Voeg de champignons en twee gesneden avocado's toe. Beleg de tortilla wrap met het mengsel en leg er een handjevol rucola op. Vouw de tortilla dicht.

Voor dit recept ben ik uitgegaan van twee tortilla's per persoon. Het gerecht is voor twee personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso