Snijd 1 rode peper en vier teentjes knoflook fijn. Bak de knoflook apart in een pannetje. Bak de peper in een groter pan kort in olie. Voeg 150 ml water en 100 gr suiker toe en laat in 10 minuten inkoken tot een siroop. Voeg 100 ml azijn, 100 ml (verse) sinaasappelsap en de knoflook toe. Breng op smaak met danwel azijn, suiker of sinaasappelsap. Bak 3 stengels fijngesneden bleekselderij mee in de saus en roer er daarna 200 gr kleingesneden paddenstoelenmix door. Meng er 100 ml crème fraîche door. Bind de saus eventueel met 2 el maïzena, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer met bijvoorbeeld rijst.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.