maandag 28 oktober 2013

Paddenstoelen met sweet chili-sinassaus

Snijd 1 rode peper en vier teentjes knoflook fijn. Bak de knoflook apart in een pannetje. Bak de peper in een groter pan kort in olie. Voeg 150 ml water en 100 gr suiker toe en laat in 10 minuten inkoken tot een siroop. Voeg 100 ml azijn, 100 ml (verse) sinaasappelsap en de knoflook toe. Breng op smaak met danwel azijn, suiker of sinaasappelsap. Bak 3 stengels fijngesneden bleekselderij mee in de saus en roer er daarna 200 gr kleingesneden paddenstoelenmix door. Meng er 100 ml crème fraîche door.  Bind de saus eventueel met 2 el maïzena, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer met bijvoorbeeld rijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso