Verwarm de oven tot 180 graden en bak de vis in 12 minuten gaar. Serveer met rijst, couscous of quinoa.
maandag 5 augustus 2013
Kabeljauw met venkel en gorgonzola
Snipper en fruit 2 teentjes knoflook en 1 (rode) ui. Snijd een kleine venkel in stukjes en bak die glazig. Bewaar de groene takjes. Snijd 2 stukjes kabeljauw (300 gr) in vieren. Beleg een platte ovenschaal met de vis, de kruiden, het fijngesneden venkelgroen en de blokjes venkel. Verkruimel 150 gr gorgonzola over de vis en druppel 50 ml room over het mengsel. Leg ten slotte enkele kerstomaatjes er bovenop.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.