Meng alles met 300 gr gekookte quinoa of serveer bij couscous of pasta.
vrijdag 16 augustus 2013
Quinoa met zalm en garnaaltjes
Snipper drie teentjes knoflook. Leg 150 gr kleine garnaaltjes in een schaaltje en roer er de knoflook en een eetlepel olijfolie door. Laat enige tijd staan.
Grill twee puntpaprika's 5 minuten in de pan of oven. Ontvel de paprika en snijd in kleine stukken. Schil en snijd twee avocados in blokjes. Overgiet ze met een beetje citroensap. Meng er 100 gr gerookte zalmsnippers door, de paprika en enkele takjes fijngesneden dille door. Snijd 25 gr zeewier (enkele takjes) in kleinere stukken en bak ze kort met de garnalen en knoflook. Roer de garnalen en zeekraal door de rest van de salade en kruid met peper. Zout is niet meer nodig!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.