vrijdag 16 augustus 2013

Quinoa met zalm en garnaaltjes

Snipper drie teentjes knoflook. Leg 150 gr kleine garnaaltjes in een schaaltje en roer er de knoflook en een eetlepel olijfolie door. Laat enige tijd staan.


Grill twee puntpaprika's 5 minuten in de pan of oven. Ontvel de paprika en snijd in kleine stukken. Schil en snijd twee avocados in blokjes. Overgiet ze met een beetje citroensap. Meng er 100 gr gerookte zalmsnippers door, de paprika en enkele takjes fijngesneden dille door. Snijd 25 gr zeewier (enkele takjes) in kleinere stukken en bak ze kort met de garnalen en knoflook. Roer de garnalen en zeekraal door de rest van de salade en kruid met peper. Zout is niet meer nodig!
Meng alles met 300 gr gekookte quinoa of serveer bij couscous of pasta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso