maandag 16 september 2013
Zalm met feta uit de oven
Giet een klein laagje olie in een ovenschaal. Leg een zalmmoot in van ongeveer 300 gr. Snijd een halve courgette in repen. Kruid de zalm met een halve theelepel gemberpoeder, dunne schijfjes knoflook van twee teentjes, gemalen peper en groene, verse kruiden als salie, rozemarijn en dragon. Verkruimel 100 gr schapenkaas erover. Verwarm de oven op 200 graden en bak in 20 minuten gaar. Serveer met quinoa, rijst of couscous.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.