maandag 20 januari 2014

Schelvis met currysaus


Snijd en fruit twee teentjes knoflook en 1 sjalotje. Snijd 15 gr verse koriander fijn, 2 cm verse gember, 2 cm verse laos, een halve rode peper, 2 cm santen en roer dit door het knoflook-uimengsel. Voeg 2 tl komijn toe, 200 ml kokosmelk (van een blik van 400 ml), 2 tl oestersaus en 1 blikje tomatenpuree. Haal 200 gr boontjes af en kook ze kort voor. Snijd de boontjes in kleinere stukjes. Snijd 300 gr schelvis in stukjes en bestrooi met zwarte peper. Voeg de rest van de kokosmelk toe. Roer de boontjes en vis door de saus en bak op een laag vuur, totdat de vis gaar is. Serveer met rijst.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso