Snijd 3 stengels bleekselderij, 1 halve paprika, 3 kleine zoete tomaten en 3 zongedroogde tomaten in stukjes en bak kort in een beetje wokolie. Maak 1 avocado schoon en snijd in blokjes. Snijd 100 gr chorizoworst in stukjes. Maak de couscous klaar volgens de verpakking. Roer de groente, de avocado en de worst door de couscous. Roer een handjevol rozijnen erdoor. Voeg eventueel een scheutje gembersiroop toe. Serveer met pijnboompitten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.