zaterdag 30 maart 2013

Paddenstoelenquiche met broccoli en bloemkool

Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop drie eieren met 250 ml room los. Voeg 150 gr geraspte geitenkaas en 100 gr geraspte pittige kaas toe. Los 1 paddenstoelenbouillionblokje in ongeveer 50 ml water op; op zacht vuur langzaam uiteen laten vallen in het water. Bak 250 gr gemengde paddenstoelen in een koekenpan. Kook 300 gr broccoli- en bloemkoolroosjes 10 minuten. Voeg alles bij het eiermengsel en roer goed door. Beboter en bekleed een diepe ovenschaal met plakken bladerdeeg, ongeveer 5 stukjes. Bekleed ook de wanden. Giet het mengsel in de schaal.


Bak de quiche 45 minuten in de oven. De quiches kunnen ook koud als snack gegeten worden.
Als variatie kunnen ook gehakte cashewnoten toegevoegd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso