Snijd en fruit twee teentjes knoflook en snijd een rode peper fijn. Roerbak 400 gr verse bladspinazie met de knoflook en peper in een wok. Voeg 100 ml room toe en een scheutje gembersiroop. Bak 100 gr in plakjes gesneden champignons mee. Snijd twee stukken pangasiusfilets in grove stukken en roer deze door de spinazie. Kook de vis op een laag vuur in ongeveer 10 minuten gaar. Maak de saus desgewenst wat dikker met maizena.
Snijd een verse mango in blokjes en een avocado. Roer de mango en avocado op het laatste moment door de saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met rijst.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.