Bak 300 gr bladspinazie met 1 gesnipperde rode ui en 4 teentjes knoflook in een wokpan. Brokkel 150 gr schapenkaas door de spinazie. Voeg 50 gr (Taggia) zwarte olijven toe. Vul zes bladerdeegbladen met een grote lepel spinazie en vorm er driehoekjes van. Bak 20 minuten in de oven op 200 graden. Serveer met gebakken aardappeltjes.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.