Snijd vijf teentjes knoflook fijn, een rode ui, een halve rode peper en flink wat blaadjes koriander. Bak de kruiden in hete olie en voeg een gekneusde stengel sereh toe. De sereh kan ook heel fijn gesneden worden en meegebakken worden. Ontvel drie tomaten en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Roer door de kruidenpasta. Bak 200 gr garnaaltjes kort in de olie. Zorg dat ze niet taai worden. haal voor het serveren de serehstengel er uit. Serveer met noedels en een halve avocado.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.