zondag 2 juni 2013
Eiersalade met kaasmosterd
Maak een saus van 1 el Franse mosterd, 1 el mayonaise, 2 el geraspte oude kaas en 100 ml crème fraîche. Roer 2 el fijngesneden bieslook er door en 2 el fijngesneden lenteui.
Kook 2 eieren hard en laat ze afkoelen. Pel ze en prak ze fijn met een vork. Snijd een halve avocado in blokjes. Roer de ei en avocado door de saus.
Deze eiersalade smaakt lekker met wat blaadjes ijsbergsla als vulling van een tortilla wrap. De avocado kan naar wens ook weggelaten worden.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.