Snipper en fruit 1 sjalot en 3 teentjes knoflook. Maak van 1 blokje bospaddenstoelenbouillon met 250 ml water bouillon. Voeg 300 ml rode port toe en 20 ml balsamicoazijn. Laat 10 minuten inkoken totdat ongeveer de helft overblijft. Snijd 60 gr pure chocolade in kleine stukjes. Roer de chocolade, knoflook en sjalot door de saus. Laat 2 min zachtjes doorkoken.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.