donderdag 13 maart 2014

Snelle lasagne

Deze lasagne is snel en gemakkelijk, met eenvoudige ingrediënten. Ditmaal ontbreekt de foto, maar die volgt op een later moment misschien nog.

Verwarm de oven op 180 graden. Maak een sausje van 150 gr kruidenroomkaas en 50 ml room. Bedek een lasagneschaal met bladen voorgekookte lasagne. Giet hier de roomkaas over. Doe 500 gr gezeefde tomaten in de pan en kook deze met fijngesneden, verse Italiaanse kruiden en 1 tl suiker. Kook de saus een beetje in. Voeg 1 pakje champignon-roerbakmix, of 1 pakje soepgroenten met 50 gr in plakjes gesneden champignons toe. Bak de groenten even mee totdat ze bijna gaar zijn. Bedek de kaassaus met bladen voorgekookte lasagne. Giet er driekwart van de tomatensaus overheen. Bedek weer met lasagnebladen. Giet het laatste restje tomatensaus over de bladen en zorg dat alles goed afgedekt is. Giet eventueel nog wat room erover. Snijd 1 bol (buffel)mozzarella in plakjes en leg op de saus. Zet de lasagne in de oven en bak in 20 minuten gaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso