Snipper en fruit 2 teentjes knoflook. Roer 250 gr kwark los en voeg de knoflook en 200 gr geitenkaas toe. Goed los kloppen, desnoods met een mixer. Kruid met peper en fijngesneden verse basilicum. Hak 50 gr pecannoten grof en roer door het mengsel. Voeg 2 el kappertjes en 2 el pijnboompitten toe.
Schenk van een pak van 400 ml tomatenblokjes de helft in een vuurvaste schaal. Beleg plakken verse lasagne met het kwarkmengsel en rol de plakken voorzichtig op. Leg de cannelloni in de tomatensaus. Vul de schaal met de canneloni's en schenk er de andere helft van de tomatenblokjes over. Schenk 100 ml kookroom over de bladen, zodat alles bedekt is. Bestrooi met geraspte parmezaanse kaas. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.