zondag 2 maart 2014

Cannelloni met geitenkaas en pecannoten

Snipper en fruit  2 teentjes knoflook. Roer 250 gr kwark los en voeg de knoflook en 200 gr geitenkaas toe. Goed los kloppen, desnoods met een mixer. Kruid met peper en fijngesneden verse basilicum. Hak 50 gr pecannoten grof en roer door het mengsel. Voeg 2 el kappertjes en 2 el pijnboompitten toe.
Schenk van een pak van 400 ml tomatenblokjes de helft in een vuurvaste schaal. Beleg plakken verse lasagne met het kwarkmengsel en rol de plakken voorzichtig op. Leg de cannelloni in de tomatensaus. Vul de schaal met de canneloni's en schenk er de andere helft van de tomatenblokjes over. Schenk 100 ml kookroom over de bladen, zodat alles bedekt is. Bestrooi met geraspte parmezaanse kaas. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 gr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bonenschotel met espresso