Snijd rode peper, knoflook en gember fijn en fruit kort in olie. Snijd een venkel in kleine stukjes en bak met een theelepel suiker bij de kruiden. Voeg op het laatst 300 zalmstukjes toe en bak ze kort mee. De zalm moet nog een beetje rose zijn.
Maak een saus van 100 ml yoghurt, 100 ml room, 0,05 gr saffraan en 1 el honing. Kook de saus en voeg enkele reepjes rode peper toe. Bind zonodig met een theelepel maïzena.
Serveer met verse pasta, avocado en granaatappelpitjes.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.