Naar smaak kun je bijvoorbeeld nog toevoegen: vijgen, dadels, rozijnen en/of paprika. Pesto maak je door veel basilicum met 2 el parmezaan, 2 el olijfolie en 2 el pijnboompitten in een vijzel fijn te malen. Doe er meer olijfolie bij als de pesto te droog is en meer parmezaan of pitten als hij te nat is.
vrijdag 21 december 2012
Couscous met pesto en pompoen
Naar smaak kun je bijvoorbeeld nog toevoegen: vijgen, dadels, rozijnen en/of paprika. Pesto maak je door veel basilicum met 2 el parmezaan, 2 el olijfolie en 2 el pijnboompitten in een vijzel fijn te malen. Doe er meer olijfolie bij als de pesto te droog is en meer parmezaan of pitten als hij te nat is.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.