Snipper en fruit drie teentjes knoflook en een kleine ui. Snijd verse koriander fijn. Schil 2 cm gember en snijd in kleine stukjes. Voeg een theelepel rode peper of sambal toe. Bak de kruiden en voeg 2 tl laos toe, 1 tl kurkuma, 1 el sojapasta en 50 ml gembersiroop. Maak 250 gram boontjes schoon en snijd ze in stukjes van 2 cm. Kook de boontjes 10 minuten gaar in de saus. Maak ondertussen de rijst klaar. Roer voor het serveren 150 gr rivierkreeftjes door de saus.
Serveer bijvoorbeeld met verse mango, chutney, papadums of kroepoek.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.