zondag 20 januari 2013
Tagliatelle met mozzarella en avocado
Snijd een klein stukje rode peper fijn en fruit dit in een koekenpan. Voeg een kleingesneden paprika en een halve gesneden courgette toe en bak het kort aan. Maak een sausje van twee eetlepels knoflookolie, twee eetlepels balsamicoazijn, 1 tl Italiaanse kruiden en de geraspte schil van een halve citroen. Roer er 150 gr mini-mozzarellabolletjes door. Voeg de groente erbij en een in blokjes gesneden avocado. Kook verse tagliatelle en roer het door de saus. Strooi er geraspte oude kaas over. Serveer met rivierkreeftjes of garnaaltjes.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.