maandag 21 januari 2013
Tortellini met gemarineerde zalm en venkel
Maak van basilicum, parmezaan, pijnboompitten en olijfolie pesto. Snijd een venkel in blokjes. Snijd 300 gram zalmfilet in blokjes van ongeveer 1 bij 2 cm. Maak een sausje van 100 ml sojasaus, 50 ml gembersiroop, 1 el honing, 1 uitgeperst teentje knoflook en een beetje fijngesneden verse gember. Kook de saus kort en zet het vuur uit. Leg de zalm een half uur in de saus. Bak de venkel zacht in 2 el van de marinade. Giet de zalm en de venkel af.
Kook een pak verse tortellini en roer er de zalm en venkel door. Serveer met de pesto en parmezaanse kaas.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.