vrijdag 1 februari 2013
Spruitjesstamppot met blauwe kaas en rozijnen
Snijd en fruit twee teentjes knoflook en een sjalotje. Maak 500 gr spruitjes schoon en rasp ze fijn of snij ze klein. Bak de spruitjes tot ze zacht genoeg zijn. Voeg 100 gr uitgebakken spekjes, 20 gr gewelde rozijnen en 20 gr grofgehakte hazelnoten toe.
Maak de puree klaar, roer de spruitjes erdoor en brokkel 150 gr blauwe kaas (bleu d'auvergne) in de puree.
Let op: dit recept is voldoende voor drie personen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.