woensdag 28 november 2012
Garnalen met zoete aardappel
Snijd en fruit knoflook en bak 150 gram jumbogarnalen met de knoflook in olie. Na twee minuten uit de olie scheppen en twee zoete aardappels in blokjes en 100 gram koolraap in reepjes er 5 minuten in bakken. Voeg een zakje woksaus toe naar keuze (hier: ketjap-sesam) en bak enkele mini maiskolfjes mee. Voeg op het laatst de garnalen weer toe. Strooi er voor het serveren geroosterde sesamzaadjes over.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Veldertjes, of ook wel velderwtjes genoemd, zijn jonge kapucijners. Als de kapucijners nog niet helemaal volgroeid zijn worden ze geoogst ....
-
Dit is weliswaar geen zelfverzonnen recept, maar het is een gerecht dat ik graag maak. Het beste resultaat krijg je met nieuwe aardappels, ...
-
Verwarm de oven op 200 graden. Beboter een ovenschaal en bedek hem met bladerdeeg. Klop 4 eieren los met 250 ml room. Kruid met 2 tl karde...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.